Passió per córrer….

Club Atletisme Collbató

El Club Atletisme Collbató es va fundar al maig de 2012 amb l’objectiu clar de fomentar la pràctica de l’atletisme en totes les edats, dels més petits fins als més grans. Pels més petits treballant a partir del joc per tal que coneguin totes les especialitats de l’atletisme, i pels més grans per gaudir del nostre esport i del mateix en el nostre meravellós paratge de la muntanya de Montserrat, donant molta importància a les curses de muntanya.!

 

copia-de-logo-definitiu-1

Edició 2018 Collbatonina anul.lada

 

Des de la junta del Club Atletisme Collbató ens sap greu comunicar-vos que enguany no celebrarem la Collbatonina.

La Collatonina és una cursa organitzada per Club Atletisme Collbató, entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció de l’esport, que suposa una gran aportació de recursos tant econòmics com humans que tots els socis i patrocinadors fem gustosament i amb il·lusió.  Però davant un any de traspàs, amb nova junta i nous projectes,  iniciar l’organització de tota una cursa com la Collbatonina exigeix uns terminis de temps dels que no disposem.

No ens aturem, només agafem empenta i des d’avui mateix dediquem tota la nostra energia a repensar el model de cursa per fer de l’edició del 2019 un èxit, una festa de l’esport i la natura.

 

 

Multimèdia

Imatges Collbatonina 2017

LOGO_COLOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disfruta del running al voltant de Montserrat amb el Club Atletisme Collbató Associat!