Passió per córrer….

Especial Coronavirus

S’apropa la data en que podrem sortir a fer esport i gaudir del nostre esport preferit… còrrer lliures per les muntanyes!

Recordeu fer-ho amb seny, portem molt de temps confinats a casa.  Ens coneixem, a la que el vent ens pentini la cara i les primeres branques ens esgarrapin les cames ens emocionarem.  Poc a poc, progressivament, de menys a més dificultat i sobretot, respectant totes les normes de seguretat!

Els grans podreu correr durant hores per pistes i corriols de Collbató, però els més petits seguiu amb la limitació d’una hora i un quilòmetre.  Pensant en aquests últims hem preparat un joc d’orientació pel poble de Collbató.

Descarregue-vos el document adjunt i participeu.  Una vegada assolides totes les fites publiqueu una fotografia etiquetant-nos com #cacollbatotrail i participareu en el sorteig d’un parell de sabatilles.

Publiqueu una fotografia per participant i tothom tindreu possiblitats de guanyar-les.  Podeu etiquetar les vosres fotografies fins el dia 11 de maig que farem el sorteig.

 

joc orientació desconfinament CA COLLBATÓ