Passió per córrer….

Grup adults

Entrenament guiat

S’ofereix un servei per corredors que vulguin tenir una guia d’entrenaments general, que facin un entrenament regular però sense preparar una prova de forma específica.

Amb aquesta guia, l’entrenador del club li marcarà les tipologies d’entrenament que ha de realitzar, la periodicitat dels entrenaments, els exercicis importants a fer a cada sessió, com fer les recuperacions,..

Entrenament personalitzat

Aquest grup estarà format per corredors que vulguin treballar de forma específica alguna cursa o tipus de proves del món de l’atletisme, sigui quina sigui l’especialitat:- PISTA (velocitat, mig-fons, fons, tanques, salts o llançaments)

– RUTA (10 km, mitja marató, marató,…)

– MUNTANYA

Cada atleta tindrà un planning adaptat a les seves necessitats i característiques personals, buscant sempre els millors resultats i adaptant en tot moment els seus entrenaments a les proves que vol treballar.

Dins del grup hi haurà atletes que realitzaran un mínim de 3 sessions setmanals, fins els que realitzaran 6 sessions, depenent del nivell i dels objectius a assolir.

Les sessions d’aquest grup no són en un horari tancat, sinó que cada atleta adapta els seus entrenaments a la localització i horari que li va millor, i està en contacte permanent amb l’entrenador.

Grup de muntanya

En aquest grup es realitzarà un entrenament dirigit de forma exclusiva a les curses de muntanya, ja sigui de mitja distància com les Trail i Ultratrail que s’han posat tan de moda.

Es realitzaran entrenaments de grup de forma habitual durant la setmana i entrenaments controlats per l’entrenador en cap de setmana, amb un planning adaptat a les diverses proves i els diferents nivells.

Manteniment “Papa’s & Mama’s”

L’objectiu d’aquest grup és realitzar un treball de manteniment complet on es desenvolupin totes les qualitats físiques de manera uniforme, a més de fer un treball d’ajuda dins la dieta.Al llarg de tota la temporada, es treballaran les 4 capacitats condicionals:

– Resistència
– Força
– Velocitat
– Flexibilitat

Les sessions estaran dirigides per un tècnic en esports  i es realitzaran al camp de futbol municipal en els següents horaris:

DIES: Dimarts, dijous i divendres

HORARIS: de 17:00 a 18:30