Passió per córrer….

Collbatonina

La “Cursa Collbató – El Bruc” és una cursa que transcorre per la falda de Montserrat, amb una distància de 15.5 kms i un desnivell acumulat de 625m.

La sortida està ubicada al poble de Collbató, al costat de les piscines municipals i on disposareu de tots els serveis de la cursa.

La cursa comença amb una lleugera baixada. Després de 150 metres girem a la dreta per encarar una pujada. Un cop superada la pujada, a 200 metres, abandonarem l’asfalt i ens encararem cap al Bruc. Seguirem pujant per camins fins arribar a l’encreuament dels “4 camins”. En aquest encreuament accedirem a un dur sender. Al final d’aquest sender accedirem a una zona amb petits tobogans i començarem el descens fins a arribar a una petita riera que ens donarà accés al poble del Bruc. Entrem al poble i recorrem uns 400 metres fins a tornar a buscar camins de retorn a Collbató. Creuarem un camí d’oliveres i vinyes fins arribar a can Jorba. A partir d’aquest tram comencem el descens per un sender que ens porta fins a la Vinyanova. A partir d’aquest moment tornem a passar per una zona de tobogans molt ràpids on predomina el descens. Finalment arribem a Collbató realitzant l’últim kilòmetre pel casc antic i arribant fins a la meta.

HORARI DE LES CURSES:

Curses infantils: 16:00 hores

Curses de 5km i 10km: 17.30 hores

Cursa de 15,5 km: 17.45 hores

AVITUALLAMENTS
Cursa 5km: NO hi ha avituallaments
Cursa 10km: 1 avituallament
Cursa 15km: 2 avituallaments

 

LOGO_COLOR